عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سفر نخست وزیر چین به آلمان

نخست وزیر چین در جریان سفر به آلمان به دیدار رئیس جمهور این کشور در شهر برلین رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «لی کیانگ»، نخست وزیر چین در سفر به آلمان به دیدار «فرانک والتر اشتاینمایر»، رئیس جمهور این کشور رفته و از آمادگی کشورش برای همکاری با برلین در راستای «کمک به موفقیت و ثبات جهانی» خبر داد.

 

به نوشته «خبرگزاری فرانسه» لی کیانگ ماه مارس گذشته به سمت نخست وزیری چین منصوب شد و از روز دوشنبه عازم سفر به دو کشور اروپایی آلمان و فرانسه شده است.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهور آلمان در دیدار با نخست وزیر چین درخواست تقویت گفتگو بین پکن و واشنگتن را مطرح کرد.

 

«سرستین گملین»، سخنگوی اشتاینمایر در توئیتر نوشت، رئیس جمهور آلمان در این دیدار بر اهمیت روابط چین و آمریکا برای «همکاری و امنیت جهانی» تاکید کرده است.

 

اشتاینمایر همچنین «خواستار تقویت مجاری ارتباط بین این دو کشور شد.»

 

خبرگزاری «شینهوا» نوشت، لی کیانگ نیز گفت، چین آماده همکاری با آلمان با هدف کمک به «موفقیت و ثبات جهانی» است.

 

تور سفرهای اروپایی نخست وزیر چین بعد از سفر «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا به پکن به اجرا درآمد.

 

«کین گانگ»، وزیر امور خارجه چین که هم اکنون به خاطر سفر بلینکن در کشورش حضور دارد، با «آنالنا بائربوک»، همتای آلمانی خود گفتگوی تلفنی انجام داد. به نوشته شینهوا، وزیر خارجه چین در این گفتگوی تلفنی درخواست کرد، پکن و برلین همکاری را به جای تقابل در پیش بگیرند.

 

مقام‌های کابینه دولت‌های چین و آلمان روز سه‌شنبه مذاکراتی را تحت نظارت لی کیانگ و «اولاف شولتز»، صدر اعظم آلمان برگزار می‌کنند. سند استراتژی امنیت ملی آلمان که چند روز قبل انتشار پیدا کرد احتمالا بر این مذاکرات تاثیر خواهد گذاشت.

 

آلمان در این سند چین را متهم به عمل کردن بر خلاف منافعش، «وارد کردن فشار فزاینده» به امنیت بین المللی و بی اعتنایی به حقوق بشر کرده اما همزمان همکاری با چین در حوزه مسائل جهانی همچون مبارزه با تغییرات آب و هوایی را ضروری دانسته است.

 

دولت چین به این مواضع و همچنین توصیف آلمان از این کشور به عنوان یک «شریک، رقیب و حریف نظام‌مند» در این سند اعتراض و تاکید کرده، این برچسب زنی‌ها تنها «جهان را به ورطه تفرقه و تقابل می‌کشاند.»/ فارس

کلمات کلیدی: چین المان سفر
ارسال نظر